Hääkuva

Hääpäivän kaikki kauniit muistot tiivistyvät kahteen asiaan: vihkisormuksiin ja hääkuvaan. Hääkuvaa voi hyvinkin verrata vihkisormuksiin. Kummankin tulee miellyttää silmää nyt ja vuosikymmenten kuluttua.

Hääkuva, kuin myös sormus, ovat ne kaksi selkeää asiaa jotka jäävät muistojen lisäksi elämään merkiksi yhteisestä merkittävästä päivästä. Hääkuvan ottamisen kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Ennen yhteydenottoa miettikää yhdessä jo etukäteen, mitä hääkuvalta haluatte: arvostatteko perinteistä tyyliä vai tahdotteko irrotella jossain teille merkityksellisessä miljöössä? Missä tapasitte ensi kertaa? Missä kosit häntä?

Minun tehtäväni kuvaajana on saada tallennettua kuvaan teidän kahden lisäksi yhteinen rakkautenne. Parhaiten se onnistuu kun kuvaustilanteesta tehdään mahdollisimman rento. Hääkuva voidaan ottaa varsinaisen hääpäivän lisäksi myös toisena, teille kahdelle parhaiten sopivana päivänä ja hetkenä.

Hääpotretti

Hääpotretti siis tarkoittaa teistä kahdesta otettavaa hääkuvaa. Hääpotretti voidaan kuvata studiossa tai miljöössä. Hääpotretti voidaan ottaa ennen hääpäivää tai hääpäivän jälkeen. Luonnollisesti hääkuva voidaan ottaa myös hääpäivänä. Tarvittaessa voin tallentaa myös vihkitilaisuuden.

Hääpotretti studiossa maksaa 155 euroa ja valitsemassasi miljöössä 250 euroa. Hintaan sisältyy suunnittelupalaveri ennen kuvausta, jossa yhdessä käymme läpi kuvausjärjestelyt ja teidän toiveenne. Hintaan sisältyy yksi valmis 20×25 cm kokoinen valokuva. Mahdolliset lisäkuvat erillisen hinnaston mukaisesti.

Miljöökuvausta varten täytä yhteydenottolomake, jotta voimme sopia tarkemmin ajatuksistasi kuvaukseen ja kuvauspaikkaan liittyen.