Lapsikuva

Onpa lapsenne kasvanut, huudahtaa tuttava nähdessänne teidät kaupassa. Äitinä tai isänä et välttämättä ehdi huomata miten päivät muuttuvat kuukausiksi, kuukaudet vuosiksi ja vuodet vuosikymmeniksi. Lapsikuva vangitsee lapsenne aurinkoisen olemuksen.

Moni vanhempi saattaa miettiä, kannattaako lapsikuvaa ottaa lainkaan, saahan päivähoidosta kuvat kerran vuodessa vähän kuin itsestään. Päivähoidon kuvaus ei kuitenkaan ole suoraa verrattavissa lapsikuvaan sen varsinaisessa merkityksessä. Päivähoidon kuvaus hoidetaan liukuhihna-tyylillä. Lapsi penkkiin, salama välähtää ja seuraava lapsi jakkaralle. FotoSaar studiossa varaamme aina tarpeeksi aikaa lasta varten.

Isänä tiedän, että jokainen lapsi on yksilöllinen. Joku voi olla varovainen pohdiskelija kun taas toinen vauhti päällä kipittävä rämäpää. Lapsikuvauksessa keskityn lapsen omaan persoonaan. Ei ole kuvaajan eikä varsinkaan kuvattavan etu, että kaikkien tulisi istua kuvassa samalla tavalla. Lapsen oma persoona ohjaa kuvaustilannetta: mukaan voi ottaa esimerkiksi lempilelun. Tuttu lelu tekee jännittävästä studiotilasta turvallisen ja hymy sekä nauru on helppo vangita kameran linssiin.

Lapsikuvaukseen ei tarvitse etukäteen varautua sen kummemmin. Tiedät itse vanhempana, koska lapsesi on virkeimmillään. Tähän samaan hetkeen on hyvä varata kuvausaika. Vaatteet kannattaa valita siten, että niissä on helppo liikkua. Vaatteita valittaessa kannattaa jättää isot printit pois ja valita sen sijaan hillittyjä pastellisävyjä. Emmehän ole kuvaamassa vaatteita vaan lasta.

Lapsikuvat valitaan valmiiksi käsitellyistä kuvista. Kuvien valintatuokio kestää noin tunnin ja siellä saamasi tarjoukset ovat voimassa vain kyseisen käynnin ajan. Näet siis suoraan miltä kuvasi tulevat näyttämään, eikä sinun tarvitse selailla huonolaatuisia ja vesileimattuja vedoksia. Kuvien koko on 20×25 cm tai 21×30 cm ja kuvat ovat tästä hetkestä suoraan lunastettavissa. Lisäkuvien toimitus ja hinnat riippuu tuotteiden valmistajasta. Koska kuvat ovat valmiiksi käsitellyt, niiden tilaus voidaan laittaa eteenpäin todella nopeasti.

Lapsikuvaus studiossa maksaa 150 €. Hinta sisältää 2 kpl 14x18cm ja 1 kpl 40x30cm kuvan. Kuvauksesta valmistettavien kuvien loppusumma vaihtelee tilaamiesi kuvien koon ja määrän perusteella.

Miljöökuvausta varten täytä yhteydenottolomake, jotta voimme sopia tarkemmin ajatuksistasi kuvaukseen ja kuvauspaikkaan liittyen.