Ylioppilaskuva

Ylioppilaslakin saavuttaminen on niin suuri merkkipaalu elämässäsi, että se kannattaa tallettaa kuvaksi. Ylioppilaskuva voidaan ottaa studiossa tai haluamassasi miljöössä.

Ylioppilaskuva jää kauniiksi muistoksi sinulle merkityksellisestä päivästä. Vanhempasi ja isovanhempasi odottavat malttamattomana kuvaa, jotta saavat asettaa sen kodissaan parhaimmalle paikalle. Tästä syystä ylioppilaskuvaa varten kannattaa varata aikaa.

Voit jo etukäteen miettiä, millaisen kuvan haluat itsestäsi jättää: oletko parhaimmillasi studiossa vai onko mielessäsi jokin miljöö, jossa haluat tulla kuvatuksi? Studiokuvaa kuin myös miljöökuvausta varten voit ottaa mukaan rekvisiittaa. Yleensä se on kukka, joka sopii kauniisti yhteen juhlapuvun kanssa. Voit käydä ostamassa sinulle parhaiten sopivan kukan studion naapurissa olevasta kukkakaupasta. Studiokuva kuvataan Kauhavalla Foto Saar-studiossa.

Ylioppilaskuvaa varten aika kannattaa varata etukäteen. Nykyään on yleistynyt tapa ottaa esimerkiksi ylioppilaskuva jo ennen ylioppilasjuhlia. Näin juhlavieraille voi ennen lähtöä ojentaa valmiin kiitoskortin omalla kuvalla. Näin säästät aikaa ja rahaa kun sinun ei tarvitse selvittää vieraidesi kotiosoitteita ja maksaa postikuluja.

Ylioppilaskuvat valitaan valmiiksi käsitellyistä kuvista. Kuvien valintatuokio kestää noin tunnin ja siellä saamasi tarjoukset ovat voimassa vain kyseisen käynnin ajan. Näet siis suoraan miltä kuvasi tulevat näyttämään, eikä sinun tarvitse selailla huonolaatuisia ja vesileimattuja vedoksia. Kuvien koko on 20x25cm tai 21x30cm ja kuvat ovat tästä hetkestä suoraan lunastettavissa. Lisäkuvien toimitus ja hinnat riippuu tuotteiden valmistajasta. Koska kuvat ovat valmiiksi käsitellyt, niiden tilaus voidaan laittaa eteenpäin todella nopeasti.

Ylioppilaskuvaus studiossa 150 €. Hinta sisältää 2 kpl 14x18cm ja 1 kpl 40x30cm kuvan. Kuvauksesta valmistettavien kuvien loppusumma vaihtelee tilaamiesi kuvien koon ja määrän perusteella.

Miljöökuvausta varten täytä yhteydenottolomake, jotta voimme sopia tarkemmin ajatuksistasi kuvaukseen ja kuvauspaikkaan liittyen.