Perhekuva

Perhekuvia on niin monta kun on perheitä. Niitä kaikkia yhdistää kuitenkin yksi ja sama viesti: nämä ovat minun ihmiseni. Heidän kanssa minun on hyvä olla.

Perhekuva on käsitteenä hyvinkin liukuva: kuvassa voi olla vanhemmat lapsineen, sisarukset keskenään, perhekuva isovanhempien kanssa tai vaikka sitten se kauan haaveiltu serkkukuva.

Monessa kodissa perhekuva on kunniapaikalla vitriinissä tai pöytätasolla. Muutama asiakas on kertonut, että vasta lasten muutettua opiskelemaan on perhekuvan tärkeys tullut selväksi.

Perhekuvaa varten ei ole pakollista pukeutua mitenkään erityisesti. Puhtaat ja silitetyt vaatteet ovat oikeastaan hyvä nyrkkisääntö perhekuvaa varten. Pukeutumisessa tulee kuitenkin välttää suuria printtejä ja kirkkaita värejä: huomion on parempi pysyä kuvattavissa eikä siinä, mitä heillä on päällä.

Perhekuvat valitaan valmiiksi käsitellyistä kuvista. Kuvien valintatuokio kestää noin tunnin ja siellä saamasi tarjoukset ovat voimassa vain kyseisen käynnin ajan. Näet siis suoraan miltä kuvasi tulevat näyttämään, eikä sinun tarvitse selailla huonolaatuisia ja vesileimattuja vedoksia. Kuvien koko on 20×25 cm tai 21×30 cm ja kuvat ovat tästä hetkestä suoraan lunastettavissa. Lisäkuvien toimitus ja hinnat riippuu tuotteiden valmistajasta. Koska kuvat ovat valmiiksi käsitellyt, niiden tilaus voidaan laittaa eteenpäin todella nopeasti.

Perhekuvaus studiossa 150 €. Hinta sisältää 2 kpl 14x18cm ja 1 kpl 40x30cm kuvan.Kuvauksesta valmistettavien kuvien loppusumma vaihtelee tilaamiesi kuvien koon ja määrän perusteella.

Miljöökuvausta varten täytä yhteydenottolomake, jotta voimme sopia tarkemmin ajatuksistasi kuvaukseen ja kuvauspaikkaan liittyen.