Rippikuva

Rippikuva on kaunis muisto konfirmaatiopäivästä. Onhan nuori ottanut ensimmäisen askeleen kohti aikuistumista.

Rippikuva saattaa olla nuoren ensimmäinen virallinen muotokuva, joten sen suunnitteluun voi huoletta varata hieman aikaa. Rippikuva voidaan ottaa studiossa, mutta se voidaan ottaa myös miljöössä. Varsinkin kesällä konfirmoidut toivovat usein miljöökuvausta kauniissa Suomen kesässä.

Mitään pakottavia määräyksiä rippikuvaan ei kuitenkaan liity: vanhemmilla voi olla omia toiveita kuvaan liittyen, mutta nuorella itsellä on yleensä oma selkeä näkemys siitä, mitä hän omalta rippikuvaltaan haluaa. Kuvaustilanteeseen on hyvä valmistua etukäteen. Kuvaan voi ottaa mukaan esimerkiksi rekvisiittaa kuten kukan. Kukkia meillä ei studiolla ole, mutta sen voi ostaa nopeasti naapurissa olevasta kukkakaupasta. Myös nuoren harrastus voi ja saa näkyä: oma kitara tai jalkapallo rentouttavat kuvaustilannetta ja takaa rippikuvan, joka on aidosti nuoren näköinen.

Rippikuvaa ei ole pakollista ottaa konfirmaatiopäivänä. Kuva voidaan ottaa halutessa ennen juhlia tai vasta rippijuhlien jälkeen. Studiokuva kuvataan Kauhavalla Foto Saar-studiossa.

Rippikuvat valitaan valmiiksi käsitellyistä kuvista. Kuvien valintatuokio kestää noin tunnin ja siellä saamasi tarjoukset ovat voimassa vain kyseisen käynnin ajan. Näet siis suoraan miltä kuvasi tulevat näyttämään, eikä sinun tarvitse selailla huonolaatuisia ja vesileimattuja vedoksia. Kuvien koko on 20x25cm tai 21x30cm ja kuvat ovat tästä hetkestä suoraan lunastettavissa. Lisäkuvien toimitus ja hinnat riippuu tuotteiden valmistajasta. Koska kuvat ovat valmiiksi käsitellyt, niiden tilaus voidaan laittaa eteenpäin todella nopeasti.

Rippikuvaus studiossa 150 €. Hinta sisältää 2 kpl 14x18cm ja 1 kpl 40x30cm kuvan. Kuvauksesta valmistettavien kuvien loppusumma vaihtelee tilaamiesi kuvien koon ja määrän perusteella.

Miljöökuvausta varten täytä yhteydenottolomake, jotta voimme sopia tarkemmin ajatuksistasi kuvaukseen ja kuvauspaikkaan liittyen.