Hautajaiskuvaus

Alahärmän kirkko kesällä
Alahärmän kirkko kesällä

Hautajaiset ovat aina lopullinen päätepiste. Yksi merkityksellinen elämä on päättynyt ja on viimeisten hyvästien aika. Hautajaiskuvaus antaa omaisille rauhan keskittyä arvokkaaseen juhlaan.

Hautajaiset ovat lähes poikkeuksetta raskas päivä omaisille. Hautajaisten käytännön järjestelyt ovat vieneet voimia ja viimeistään kirkon penkissä alttarilla lepäävä arkku tuo tunteet ja rakkaat muistot mieleen. Kuvaajana koen roolikseni antaa omaisille mahdollisuuden keskittyä suruunsa.

Olen tehnyt hautajaiskuvausta mm. Alahärmän, Kauhavan ja Ylihärmän kirkoissa. Koska tunnen kirkot, osaan liikkua niiden käytävillä hiljaisesti tallentaen vainajan viimeistä matkaa sen vaatimalla arvokkuudella. Hautajaiskuvauksessa käytän ammattilaistason laitteita joilla pyrin minimoimaan kaikki häiriötekijät. En esimerkiksi käytä häiritsevää salamavaloa kuvatessani kirkossa tai siunauskappelissa.

Hautajaiskuvauksen hinta on 200 euroa ja se sisältää siunaustilaisuuden kuvauksen sekä hautaan laskemisen. Valmiit kuvat toimitetaan sähköisessä muodossa.

Mikäli teillä on tarve paperikuville, myös niiden hankinta onnistuu kauttani. Ota yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella teitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden omaisenne viimeiselle matkalle.